24 uur per dag bereikbaar - 0475-571883

Wat te doen bij overlijden

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op 0475-571883

Onze medewerker zal u dan verder kunnen helpen en samen met u de eerste
stappen doorlopen. Daarna neemt de uitvaartverzorger contact met u op om
de uitvaartdienst met u te komen bespreken. Dit kan bij u thuis of in een van onze rouwcentra te Heel of Buggenum.

De uitvaartverzorger waar u in eerste instantie mee te maken krijgt, blijft in principe alle dagen uw contactpersoon en zal u ook begeleiden op de dag van de uitvaartplechtigheid.
Dit geeft meestal een vertrouwder en fijner gevoel.

In alle rust zal er in de thuissituatie of in één van de sfeervol ingerichte uitvaartcentra afspraken worden gemaakt met betrekking tot de begrafenis- of crematieplechtigheid vanuit alle culturen, wel of niet-kerkelijke geloofsovertuiging.

Ook als er een uitvaart-/levensverzekering afgesloten is bij een verzekeringsmaatschappij kunnen wij de uitvaart volledig voor u verzorgen.
 
Door de ervaring zijn de medewerkers bekend met alle kerken, begraafplaatsen en crematoria in de buurt en kan men u tevens de bloemisten of koffietafelgelegenheden aanbevelen.

Verder kan er advies gegeven worden bij de keuze van het drukwerk, wat overigens in eigen beheer gemaakt wordt. Bloemenkeuze, muziek en persoonlijke speciale wensen zijn ook zeer belangrijk. Zover deze binnen het tijdsbestek van het overlijden en de afscheidsdienst passen, zullen we alles doen om deze wensen samen met de familie in te vullen.

Een persoonlijk warm afscheid staat voorop en de invulling van de afscheidsdienst zal geheel naar eigen keuze en stijl worden volbracht met ondersteuning van onze medewerkers.

Wij zijn er om u te ontlasten en ondersteunen in zulke moeilijke tijden.