24 uur per dag bereikbaar - 0475-571883

Drukwerk

Een aantal zaken moeten helaas zo snel mogelijk na het overlijden geregeld worden. Rouwbrieven of een rouwadvertentie in een dagblad moeten vaak dezelfde dag nog worden gemaakt.

Om het rouwdrukwerk zo snel mogelijk te verzorgen, bieden wij u uit onze eigen drukkerij een divers assortiment rouwbrieven, koffietafelkaartjes, gedachtenisprentjes en bedankkaarten. We beschikken over een bestaande collectie, maar bieden ook de mogelijkheid om nieuwe of eigen ontwerpen te maken. Of het nu gaat om een klassiek design of een mooie portretfoto. Tevens helpen wij u met de vorm en tekst van het rouwdrukwerk.  Het volledige drukwerk wordt verzorgd vanaf de drukkerij tot aan het postkantoor.

Rouwadvertentie

De uitvaartleiders kunnen u helpen met het opstellen van de rouwadvertentie. Deze wordt door onze drukkerij dan uitgewerkt en doorgegeven aan het landelijk of plaatselijk dagblad. Ook kunnen familieleden of bijv. verenigingen ons contacteren, indien zij ook een advertentie willen plaatsen ten behoeve van de overledene.